Businessclub BS Racing Team

What's in it for you?

In ruil voor uw membership bij het BS-Racing Team krijgt u meer terug dan alleen de gebruikelijke sticker op de raceauto en/of de trailer. Natuurlijk is het leuk om uw (bedrijfs)naam terug te zien op televisie, websites en in kranten, maar lid zijn van onze businessclub brengt nog vele andere voordelen met zich mee.

Zo kunt u, samen met uw relaties, aanwezig zijn bij één van de (of meerdere) acht raceweekenden. Hier krijgt u een uniek kijkje achter de schermen bij het team. waar u bij andere teams vaak wordt gescheiden van de bezigheden aan de auto’s, kunt u bij team alles zien.  U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in de trailer, zien hoe de monteurs de auto’s voor een race prepareren en, onder het genot van een hapje en een drankje, uw netwerk verbreden door met de andere leden in contact te komen. Daarnaast kunt u uw relaties meenemen in de paddock en de races vanaf de beste plaatsen bekijken.

Tegenwoordig kunt u ook door middel van Virtual Reality een kijkje nemen binnen onze Businessclub! Onze eigen businessclubmember Twinsense heeft ervoor gezorgd dat u nu op deze manier een kijkje kunt nemen binnen het raceteam. Bijna net zo leuk als een dag mee op het circuit!

Wilt u meer mogelijkheden weten? Bekijk dan snel onze flyer: BS Racing Team Flyer

Collage businessclub

Naast de raceweekenden waar u uw relaties kunt ontvangen in de hospitality, beschikt het team over een eigen businessclub in Rijssen. Hier kunt u als businessclubmember uw relaties uitnodigen voor bijvoorbeeld een presentatie van een nieuw product of voor het vieren van een jubilea. Tevens is dit de plaats waar het team jaarlijks zijn presentatieavond houdt voorafgaand aan de start van het seizoen. Hiervoor wordt u als lid natuurlijk uitgenodigd.

Als u juist het jubileum van uw organisatie wilt vieren op uw eigen locatie, maar toch ook wilt laten zien dat u lid bent van onze businessclub, dan kan dit uiteraard ook. Het team stelt zijn hospitality hiervoor ter beschikking en komt deze dan brengen bij u op locatie. Zo zijn wij al aanwezig geweest bij verschillende openingen, maar ook bij het afscheid van één van uw gewaardeerde collega’s staan wij graag voor u klaar.

Last but not least, organiseert het team jaarlijks een sponsormeerijdag. Hier kunt u ervaren hoe het is om als bijrijder mee te gaan over het circuit om de beleving voor u als businessclubmember pas echt onvergetelijk te maken!